Saturday, February 26, 2011

Monday, May 31, 2010

hari ni ,

hari ni, kerja start jam 10, tapi sbb traffic light asik merah je bila aku lalu... so, makanya lewatlah kesampaian aku kat keja tadi.. lewat 10 min. huh. lewat lagi, kan. haha.

kerja kerja kerja.. smbil kerja, otak sakit fikir pasal duit. haih. penat kan..

balik kerja, pergi tengok wayang ngn ajai. cerita NI8GHTMARE ON THE ELM STREET. not much to tell, except for cerita tu menakutkan gilaa babii. aku asik tutup muka n telinga, dan ajai asik tarik tangan aku dari muka n paksa aku tengok. haha! memang macam tu kitorang dari dulu.. best kan. rasa macam sweet je. apa yang sweet? haha. aku pun tatau. mampus lah,. aku nak rasa sweet.. wek!

balik rumah, lepak borak ngn abah jap.. tanya pasal golf trip dia.. borak borak dan borak. best.
aku mandi, dan lepas siap aku pun macam biasa, ONLINE!

bukak fb, best. uncle aku add aku. uncle add tu biasa laa kan.. tapi yang bestnya, dia anta post, cakap "in <3 with you, over and over again". huh. aku pun view page dia. suspicious tu tak penah lekang antara aku, dia dan betina betina di fb. haha. oh well, kalo tak penah jadi, aku takkan jadi macamni kan. hahah. ok, to cut d story short, PEMINAT LAMA DIA add dan dia aprove. nak tunjuk macho agaknya.. biasa la, lelaki kan bangga bila ada peminat. haha. fakkit! benci kan? haha. babi jer fb ni. sial sial sial! ntah la, aku malas nak bising. aku da malas ngn semua ni.. sumpah aku rasa nak blah je.. tapi, kuat ke aku? kenapa la aku ni kuat cemburu sangat.. bodoh je.. orang penah pesan, jangan sayang dia sangat. sayang diri sendiri dulu.. ok ok, aku sayang kot diri aku skit. buktinya, aku tak isap rokok pun.. tengok, cool je! yeay! tapi sbnrnya rasa macam nak gila gila doh. haha.

oh oh, dan satu lagi.. kenapa eh dia nak add lagi budak kecik kampung sial tu? housemate? lorr.. mati ke kalo tak kawan? padahal budak tu panggil aku kimak kot?tapi dia tak back up aku pun.. waktu tu aku da sedar da, aku patut blah je, tapi ntah. bagi chance lagi. kui3! cam fantartt! sume la macam tat tat! hahaha. korang tau tak, sejak dia kawan ngn si budak kampung tu, mulut dia, MASYALLAH! macam gampang! haha. kalo korang dengar, korang msti rasa macam nak tuku tukuy je kpala aku, sbb knapa tahan agi ngn dia. em, nak wat cane.. sayang. maki pun aku terima. blasah pun aku terima.. lebam ni pun tak ilang agi. haha. sakit je ati aku stiap kali tengok. ni sume gara2 budak kampung bajet 3 line tu lah. haha. kesiannn gillaaa... macam mintak pelempang je budak2 nih.

ok ok. malas la nak marah2. tidur lagi bagus.. aku tatau la nak hipokrit ke nak marah dia. kalo aku marah, nnti aku yang kena end up mintak maaf. haha. mungkin aku terlalu bossy. ok, skang aku nak cuba diam dulu, see how things goes. ada jodoh ada laa. takde takpe., tak la aku sengsara dan merana. haha. ok that's all for now. tuudles! (tatau eja). haha bye.

Sunday, May 30, 2010

yeay!

aku da boleh tulis blog balik selepas setahun aku lupa password aku n busy busy busy. hahah. yes!

HAPPY :)

Thursday, April 30, 2009

carutan tanpa henti

BAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIIILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

!@#$%^&*()_&@!#$%^&*()_)(&^#@!@#$%^&*()~!@#$%^&*((*&^%@!#$%^
MEMANG BABI BABI BABI BABI BABI!
tu je yang aku boleh cakap.
fuck dan fuck!
confirm aku tak boleh tido lagi malam ni.
SIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!
\@#$%^&*()_+)(%$#@!@#$%^&*()_*&QW#$%^&*(OPL

SITI SARAH ZULKEFLI

fuh!
lama gila da tak tulis blog.
busy busy busy.
study dan ada final exam, lepas tu join jadi commitee program kat UIA (INTERSCHOOL DEBATE 2009) and sekarang busy tolong mak nak set up satu tempat aerobic kat sect 10, wangsa maju.
sabtu nih da nak start operating, dengan owner baru (sesaye dan emak). nervous gila okay.


FINAL EXAM RESULT:

CCFM 2052FAMILY MANAGEMENT & PARENTING
B+

ECON 2111INTERMEDIATE MICROECONOMICS II
C+

ECON 2310INTERMEDIATE MACROECONOMICS I
B-

ECON 3430ISLAMIC BANKING AND FINANCE
B+

ECON 3551USUL FIQH II
B

FIN 3010FINANCIAL MANAGEMENT I
B

MGT 3050DECISION SCIENCE
B


Result this semester sangat mengecewakan, because i expected to get more. sedih sangat! ;(

oh well, takpe lah. short sem ni aku kan kerja keras lagi untuk dapat A dan naikkan lagi CGPA.



cerita pasal interschool debate, em, tak tau lah.
best, tapi unfortunately, debate is not my passion.
so, takde la enjoy sangat, tapi at the same time, tak lah boring sangat.
we had to be the judges untuk the first 6rounds.
haha!
lawak, and aku akan selalu bagi pembangkang menang.
kenapa? tak tau la.
maybe sebab aku jenis suke menidakkan benda kot :p
banyak benda jadi sepanjang interschool debate.
kami kena pindah bilik, last minute baru diberitahu.
sakit pinggang angkat barang p tingkat 4, pindah dari blok E ke blok G.
jauh!
banyak banyak banyak sangat yang jadi.
sentap sana, sentap sini.
biasa lah, semua orang tengah penat kan..
and during interschool ni jugak, aku kenal ramai oraang, luar dan dalam UIA.
seronok, and dapat bukak minda aku dan tak narrow lagi pemikiran aku. :)



ok ok. enough of that.
jum masuk topic pasal BODY ENERGY ENTERPRISE yang kini bakal menjadi milikku.
ha ha ha!
tak sangka at this age aku akan jadi entrepreneur.
banyak sangat benda nak belajar, and for a time being, mak yang uruskan semua tu.
aku cuma jaga bahagian marketing semua.
harap sangat semua benda akan berjalan lancar.
em, launching kedai mak kata nak buat time lepas raya nanti, i dont know.. ikutkan aje lah.
untuk sabtu ni, akan ada makan makan and orang yang datang akan dapat satu kelas free.
this is just untuk introduce the new owner of that place and the new schedule untuk customers.

i have made the flyers yang kitorang akan hantar kat orang nanti, untuk sementara waktu.
tak sempat nak buat lebih2, but i hope ape yang ada ni da cukup untuk tarik customer2 baru.
tak reti lah nak upload the flyers, sbb buat guna publisher.
ngok ngek btol lah.
haha.
ok bye, thats all for now, banyak lagi nak buat kerja. :)

Thursday, April 2, 2009

:)

kau memang babi kan?
da la muka kau buruk macam babi, perangai pun macam babi.
memang patut lah kau ni di samakan dengan babi.
kau babi, boyfriend kau pun babi, sume lah kau ni macam babi.
kesian kau kan?
struggle dengan diri sendiri.
orang yang buat salah tu, tak rase stress macam mana kau rasa sekarang.
kau sumpah bodoh dan sial wahai bitch!
kau memang sesuai dengan gelaran BITCH, kau sedar tak benda tu?
kau kata orang berlagak baik?
kau tu, tak ke?
hipokrit!
sial, kau sial!
ish, sumpah rasa macam nak tumbuk muka kau doh.
muka sial kau yang buruk nak mampus tu.
hey, bukak mata!
boyfriend ko tu bukan la sebaik yang ko sangkakan.
malam2 die suka tengok porn kot.
baik sangat la kan.
jangan kau berani cerita pasal dosa orang, dosa kau tu tak tentu lagi kau sempat taubatkan.
bile la kau nak sedar,kan?
kau memang babi sial yang buta.
kesian kau.
ish, benci nye la aku kat kau yang tak sedar diri ni.
sumpah benci weh.
aku tau, kau bencikan aku.
aku tak peduli langsung okay.
fuck off!

Wednesday, April 1, 2009

final final !

final exam is just around the corner.
perasaan :
  • TAKUT
  • LAPARR
  • MENGANTUK
  • PENING KEPALA, banyak gila lagi nak belajar
  • CUAK
  • MALAS NAK STUDY, boleh?
  • SAYANG sahidi sangat :)
final exam schedule :

7/4 - FINANCIAL MANAGEMENT 1
9/4- DECISION SCIENCE
11/4- MACROECONOMICS 1
15/4 -MICROECONOMICS 2
16/4- ISLAMIC BANKING AND FINANCE, USUL FIQH 2


:)